Overslaan en naar de inhoud gaan

Artiesten voor Festivallz in Weert bekend

Geplaatst opvrijdag 21 mei 2021 - 10:42

Het nieuwe muzikale najaarsevenement Festivallz in Weert heeft vrijdag de programmering bekendgemaakt. Daarnaast blijkt dat de festivallocatie is gewijzigd.

Optredende artiesten zijn onder meer Danny Vera, Guus Meeuwis, Within Temptation, DeWolff, BLØF en Di-rect. Festivallz vindt plaats van vrijdag 8 tot en met zondag 10 oktober.

Sportpark Boshoven
Aanvankelijk was het idee om het muziekevenement bij het voormalige kazerneterrein in Weert te houden, maar uiteindelijk is toch gekozen voor sportpark Boshoven. Dat is het voormalige Bospopterrein. Er is per avond plek voor maximaal 8000 bezoekers.

Lees ook: Nieuw festival Weert toch eenmalig evenement

Bospop
De organisatie van Festivallz is in handen van Mojo Concerts in samenwerking met de Bospoporganisatie. Het idee voor Festivallz is ontstaan, omdat Bospop twee jaar op rij niet door is kunnen gaan vanwege de coronapandemie.

Jubileumeditie
In 2020 zou de veertigste editie van Bospop plaatsvinden. Ook in 2021 is deze jubileumeditie afgelast. In juli 2022 gaat Bospop wel door. Grotendeels met de line-up zoals die voor de afgelaste jubileumeditie in elkaar is gezet.

Lees ook: Bospop volgend jaar grotendeels herkansing editie-2020

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen