Overslaan en naar de inhoud gaan

Artiesten voor Festivallz in Weert bekend

Geplaatst opvrijdag 21 mei 2021 - 10:42

Het nieuwe muzikale najaarsevenement Festivallz in Weert heeft vrijdag de programmering bekendgemaakt. Daarnaast blijkt dat de festivallocatie is gewijzigd.

Optredende artiesten zijn onder meer Danny Vera, Guus Meeuwis, Within Temptation, DeWolff, BLØF en Di-rect. Festivallz vindt plaats van vrijdag 8 tot en met zondag 10 oktober.

Sportpark Boshoven
Aanvankelijk was het idee om het muziekevenement bij het voormalige kazerneterrein in Weert te houden, maar uiteindelijk is toch gekozen voor sportpark Boshoven. Dat is het voormalige Bospopterrein. Er is per avond plek voor maximaal 8000 bezoekers.

Lees ook: Nieuw festival Weert toch eenmalig evenement

Bospop
De organisatie van Festivallz is in handen van Mojo Concerts in samenwerking met de Bospoporganisatie. Het idee voor Festivallz is ontstaan, omdat Bospop twee jaar op rij niet door is kunnen gaan vanwege de coronapandemie.

Jubileumeditie
In 2020 zou de veertigste editie van Bospop plaatsvinden. Ook in 2021 is deze jubileumeditie afgelast. In juli 2022 gaat Bospop wel door. Grotendeels met de line-up zoals die voor de afgelaste jubileumeditie in elkaar is gezet.

Lees ook: Bospop volgend jaar grotendeels herkansing editie-2020

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen