thumbnail_image2

Brunssumse kapper naar Songfestival: 'Kinderdroom komt uit'

Naast Chantal Janzen en danseres Jody Geijsendorpher mag ook kapper Michaël Schobben uit Brunssum de Limburgse vlag vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam.

LVK spik en span 2020
Boze artiesten willen gesprek met LVK-organisatie

LVK-artiesten zijn boos door de gewijzigde opzet voor het LVK en willen in gesprek met de organisatie. Vanwege de coronamaatregelen heeft de Stichting LVK besloten de finale en halve finales alleen via L1 Radio uit te zenden.

Rieu vrijthof
Evenementensector: op water en brood hopen op betere tijden

Al een half jaar zijn de inkomsten voor veel evenementenorganisaties en artiesten nagenoeg opgedroogd. Een enkeling gaat stug door of heeft een klein beetje hoop dat het straks makkelijker wordt om in ieder geval buiten nog iets te kunnen organiseren. De meesten hebben echter allang een streep getrokken door 2020 en zitten op water en brood te hopen op betere tijden in 2021.

Benefietconcert in het Parkstad Limburg Stadion
Muzikanten in financiële nood kunnen donatie aanvragen

Muzikanten die door de coronacrisis in financiële nood zijn geraakt, kunnen een donatie aanvragen bij de stichting 'Hart voor Artiesten'.

Muziek
Coronacrisis: Limburgse artiesten komen in actie

Diverse Limburgse muzikanten steken provinciegenoten een hart onder de riem tijdens de coronacrisis.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen