Rieu vrijthof

Evenementensector: op water en brood hopen op betere tijden

Al een half jaar zijn de inkomsten voor veel evenementenorganisaties en artiesten nagenoeg opgedroogd. Een enkeling gaat stug door of heeft een klein beetje hoop dat het straks makkelijker wordt om in ieder geval buiten nog iets te kunnen organiseren. De meesten hebben echter allang een streep getrokken door 2020 en zitten op water en brood te hopen op betere tijden in 2021.

Benefietconcert in het Parkstad Limburg Stadion
Muzikanten in financiƫle nood kunnen donatie aanvragen

Muzikanten die door de coronacrisis in financiƫle nood zijn geraakt, kunnen een donatie aanvragen bij de stichting 'Hart voor Artiesten'.

Muziek
Coronacrisis: Limburgse artiesten komen in actie

Diverse Limburgse muzikanten steken provinciegenoten een hart onder de riem tijdens de coronacrisis.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV