Dubai stock skyline haven

Kopstuk van drugsimperium spoorloos na Dubai-vlucht

De Nederlandse politie is op zoek naar Ismail O. (31), een Maastrichtenaar die volgens justitie jarenlang een belangrijke rol vertolkte binnen het drugsmilieu. Hij houdt zich vermoedelijk schuil in Dubai.

Cocaïne coke drugs
Twee verdachten Maastrichtse drugsorganisatie vrijgelaten

Twee mensen die onderdeel zouden zijn van een Maastrichtse drugsorganisatie zijn op vrije voeten gesteld. Het gaat om de enige vrouwelijke verdachte en een mannelijke 'collega'.

Drugs dealer drugsdealer auto stock
Rovershol ontdekt: criminelen kwamen samen in Kerkrade

Met het binnenvallen van een pand in de Anjelierstraat in Kerkrade heeft de politie een heus rovershol ontmanteld. Dat stelt Mengus M. (29), die vastzit voor de bijna 28 kilo heroïne en 12 vuurwapens die in dat pand zijn gevonden.

Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane