Dakloos, thuisloos, zwerver, dakloze, thuisloze, daklozen, zwerfjongeren (stock)

'Rotterdammer maakte misbruik van Roermondse daklozen'

Ahmad M. (30) heeft volgens justitie misbruik gemaakt van Roermondse daklozen. Hij zou kwetsbare mensen kredieten en abonnementen hebben laten afsluiten, om daar vervolgens flink op te verdienen.

Drugsdeal dealen drugs stock
Geheime gesprekken van Maastrichts drugsnetwerk gekraakt

Justitie lijkt erin te zijn geslaagd geheime chatberichten van het Maastrichtse drugsnetwerk Tony te kraken. Verschillende leden van de organisatie zouden met elkaar hebben gesproken via chatdienst Sky.

Mondkapje stock weg verlaten afval
Student in elkaar geslagen na conflict over mondkapje

Een 23-jarige man is in Vaals in elkaar geslagen na een conflict over een mondkapje. De student droeg het masker niet in de bus, tot grote frustratie van verdachte Alain van K. (48). Het kwam tot een handgemeen.

Dubai stock skyline haven
Kopstuk van drugsimperium spoorloos na Dubai-vlucht

De Nederlandse politie is op zoek naar Ismail O. (31), een Maastrichtenaar die volgens justitie jarenlang een belangrijke rol vertolkte binnen het drugsmilieu. Hij houdt zich vermoedelijk schuil in Dubai.

Cocaïne coke drugs
Twee verdachten Maastrichtse drugsorganisatie vrijgelaten

Twee mensen die onderdeel zouden zijn van een Maastrichtse drugsorganisatie zijn op vrije voeten gesteld. Het gaat om de enige vrouwelijke verdachte en een mannelijke 'collega'.

Drugs dealer drugsdealer auto stock
Rovershol ontdekt: criminelen kwamen samen in Kerkrade

Met het binnenvallen van een pand in de Anjelierstraat in Kerkrade heeft de politie een heus rovershol ontmanteld. Dat stelt Mengus M. (29), die vastzit voor de bijna 28 kilo heroïne en 12 vuurwapens die in dat pand zijn gevonden.

Koffertje bommelding Alexander Battalaan Maastricht (19 december 2019)
Advocatenkantoor ontruimd na vondst 'geheimzinnige koffer'

Het Maastrichtse advocatenkantoor Vonken & Szymkowiak is donderdagmiddag tijdelijk ontruimd, vanwege explosievendreiging. Omwonenden zagen een geheimzinnig koffertje voor de deur staan en belden de politie.

Kopstuk uit Parkstadbende opnieuw gearresteerd

De 22-jarige Soufiane K. is deze week gearresteerd, voor in ieder geval diefstal of een poging daartoe. Dat gebeurde in de rechtbank van Maastricht, waar hij als verdachte aanwezig was in de zaak van de Parkstadbende.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten