Overslaan en naar de inhoud gaan

Arriva zet extra pendeltreinen in voor Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 4 juni 2019 - 10:27

Arriva zet komend weekend extra treinen in om festivalgangers met hun hele hebben en houwen naar Pinkpop in Landgraaf te kunnen brengen.

Vanaf 8 tot en met 11 juni moeten treinreizigers rekening houden met een aangepaste dienstregeling.

Pendeltreinen
Voor de Pinkpopgangers worden die dagen extra pendeltreinen ingezet. Deze rijden twee keer per uur tussen Heerlen en Landgraaf en twee keer per uur tussen Sittard en Heerlen.

Door de extra treinen moeten overige treinreizigers rekening houden met langere reistijden.

Bussen
Vanwege Pinkpop rijden er geen treinen tussen Heerlen en Aken. Arriva zet bussen in.

Jubileum
De 50ste editie van het festival in Landgraaf vindt 8, 9 en 10 juni plaats. Jan Smeets heeft onder anderen Fleetwood Mac, Tenacious D., The Cure en Mumford and Sons gestrikt voor Pinkpop.

Afzegging
Verder is onlangs bekendgemaakt dat de DeWolff ook op het podium in Landgraaf staat. De Geleense band is opgetrommeld omdat The Marcus King Band heeft afgezegd.

Lees ook: DeWolff vervangt Amerikaanse duizendpoot op Pinkpop

Bekijk hier het overzicht per dag:
Zaterdag: Tussen Mt. Atlas en Mumford & Sons: dit is de Pinkpopzaterdag
Zondag: The Cure en Armin van Buuren op Pinkpopzondag
Maandag: Major Lazer en doedelzakpunk op Pinkpopmaandag

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen