Overslaan en naar de inhoud gaan

Arriva zet extra pendeltreinen in voor Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 4 juni 2019 - 10:27

Arriva zet komend weekend extra treinen in om festivalgangers met hun hele hebben en houwen naar Pinkpop in Landgraaf te kunnen brengen.

Vanaf 8 tot en met 11 juni moeten treinreizigers rekening houden met een aangepaste dienstregeling.

Pendeltreinen
Voor de Pinkpopgangers worden die dagen extra pendeltreinen ingezet. Deze rijden twee keer per uur tussen Heerlen en Landgraaf en twee keer per uur tussen Sittard en Heerlen.

Door de extra treinen moeten overige treinreizigers rekening houden met langere reistijden.

Bussen
Vanwege Pinkpop rijden er geen treinen tussen Heerlen en Aken. Arriva zet bussen in.

Jubileum
De 50ste editie van het festival in Landgraaf vindt 8, 9 en 10 juni plaats. Jan Smeets heeft onder anderen Fleetwood Mac, Tenacious D., The Cure en Mumford and Sons gestrikt voor Pinkpop.

Afzegging
Verder is onlangs bekendgemaakt dat de DeWolff ook op het podium in Landgraaf staat. De Geleense band is opgetrommeld omdat The Marcus King Band heeft afgezegd.

Lees ook: DeWolff vervangt Amerikaanse duizendpoot op Pinkpop

Bekijk hier het overzicht per dag:
Zaterdag: Tussen Mt. Atlas en Mumford & Sons: dit is de Pinkpopzaterdag
Zondag: The Cure en Armin van Buuren op Pinkpopzondag
Maandag: Major Lazer en doedelzakpunk op Pinkpopmaandag

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen