Overslaan en naar de inhoud gaan

Arriva stelt Patrice van Bergen als regiodirecteur aan

Geplaatst opvrijdag 3 maart 2017 - 15:36

De 50-jarige Patrice van Bergen uit Nieuwstadt is begonnen als regiodirecteur bij Arriva.

De nieuwe uitbater van het Limburgs openbaar vervoer lost daarmee de belofte in, dat er een Limburgse regiodirecteur zou komen.

Bedrijfsleven
Van Bergen heeft een lange carrière in het bedrijfsleven achter de rug. Zo werkte hij bij Mora, DSM en Technische Groothandel
Transmark. Van 1999 tot 2006 bekleedde hij een aantal leidinggevende functies bij handels- en dienstengroep METRO Cash & Carry. De afgelopen tien jaar was hij directeur detailhandel bij de IJsvogel Groep in Ede. Dat is het moederbedrijf van een aantal winkelketens op de markt van dierenbenodigdheden, zoals Pet's Place.

Van Bergen is ook opgegroeid in Limburg. Hij studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Drie vervoerders strijden om Limburgs openbaar vervoer
Klacht Veolia over aanbesteding afgewezen
Veolia: 'Aanbesteding Limburgs ov niet met opzet verliezen'
Geen onderzoek provincie naar aanbesteding Veolia
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen