Overslaan en naar de inhoud gaan

Arriva start onderzoek naar spelletjes spelende chauffeur

Geplaatst opdinsdag 19 december 2017 - 12:52

Arriva start een intern onderzoek naar de chauffeur die dinsdagochtend spelletjes zat te spelen achter het stuur.

Een reiziger van lijn 20 tussen Kerkrade en Heerlen maakte beelden waarop te zien is dat de vinger van de chauffeur meerdere keren richting het scherm van zijn mobieltje gaat. Hij heeft een gokspelletje open staan op het toestel.

Video: Whatsapp 1Limburg

Lees ook: Buschauffeur gokt achter stuur: 'Gokte ook met reizigers'

Intern onderzoek
Een reiziger stuurde de beelden van de gokkende chauffeur naar de redactie van 1Limburg. Ook meldde hij zich bij vervoersbedrijf Arriva.

"Bij Arriva hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan", zo laat een woordvoerder weten. "We zien voldoende aanleiding om intern een onderzoek in gang te zetten."

Gokken
Reizigers voelden zich onveilig door het gedrag van de chauffeur. "Volgens mij had de chauffeur niet in de gaten dat hij met de reizigers ook aan het gokken was", laat een passagier weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen