Overslaan en naar de inhoud gaan

Arriva start onderzoek naar spelletjes spelende chauffeur

Geplaatst opdinsdag 19 december 2017 - 12:52

Arriva start een intern onderzoek naar de chauffeur die dinsdagochtend spelletjes zat te spelen achter het stuur.

Een reiziger van lijn 20 tussen Kerkrade en Heerlen maakte beelden waarop te zien is dat de vinger van de chauffeur meerdere keren richting het scherm van zijn mobieltje gaat. Hij heeft een gokspelletje open staan op het toestel.

Video: Whatsapp 1Limburg

Lees ook: Buschauffeur gokt achter stuur: 'Gokte ook met reizigers'

Intern onderzoek
Een reiziger stuurde de beelden van de gokkende chauffeur naar de redactie van 1Limburg. Ook meldde hij zich bij vervoersbedrijf Arriva.

"Bij Arriva hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan", zo laat een woordvoerder weten. "We zien voldoende aanleiding om intern een onderzoek in gang te zetten."

Gokken
Reizigers voelden zich onveilig door het gedrag van de chauffeur. "Volgens mij had de chauffeur niet in de gaten dat hij met de reizigers ook aan het gokken was", laat een passagier weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen