Overslaan en naar de inhoud gaan

Arriva start onderzoek naar spelletjes spelende chauffeur

Geplaatst opdinsdag 19 december 2017 - 12:52

Arriva start een intern onderzoek naar de chauffeur die dinsdagochtend spelletjes zat te spelen achter het stuur.

Een reiziger van lijn 20 tussen Kerkrade en Heerlen maakte beelden waarop te zien is dat de vinger van de chauffeur meerdere keren richting het scherm van zijn mobieltje gaat. Hij heeft een gokspelletje open staan op het toestel.

Video: Whatsapp 1Limburg

Lees ook: Buschauffeur gokt achter stuur: 'Gokte ook met reizigers'

Intern onderzoek
Een reiziger stuurde de beelden van de gokkende chauffeur naar de redactie van 1Limburg. Ook meldde hij zich bij vervoersbedrijf Arriva.

"Bij Arriva hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan", zo laat een woordvoerder weten. "We zien voldoende aanleiding om intern een onderzoek in gang te zetten."

Gokken
Reizigers voelden zich onveilig door het gedrag van de chauffeur. "Volgens mij had de chauffeur niet in de gaten dat hij met de reizigers ook aan het gokken was", laat een passagier weten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen