Overslaan en naar de inhoud gaan

Arriva past dienstregeling aan voor vastelaovend

Geplaatst opmaandag 25 februari 2019 - 10:29

Ook deze vastelaovend past Arriva de dienstregeling aan om carnavalvierders veilig thuis te brengen.

Zo worden er extra treinen ingezet naar grote evenementen en rijden er zogenoemde borrelbussen.

Borrelbus
In Maastricht kunnen carnavalvierders 's nachts met de borrelbussen naar huis. Voor vijf euro kan een kaartje worden gekocht voor de bussen. Er is ook een bus die in de nachtelijke uurtjes naar Gulpen, Eijsden en Valkenburg rijdt.

Video: Arriva

Controles
Tijdens grote evenementen worden controles bij de ingangen van stations uitgevoerd door Arriva. Dit geldt voor het Auw Wieverbal in Valkenburg (28 februari) en de Boètegewoeëne Boètezitting in Venlo (2 maart). Dat kan volgens de vervoerder voor enige vertraging zorgen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen