Overslaan en naar de inhoud gaan

Arriva past dienstregeling aan voor gestrande reizigers

Geplaatst opwoensdag 4 januari 2017 - 12:42

Arriva wil de dienstregeling van de treinen op station Maastricht zo snel mogelijk gaan aanpassen.

Reizigers missen door de strakke dienstregeling nu regelmatig hun aansluiting.

Weinig tijd
Sinds
Arriva verantwoordelijk is voor het treinverkeer hebben reizigers uit de richtingen Roermond en Heerlen maar één minuut de tijd om op station Maastricht over te stappen op de pendeltrein naar Maastricht-Randwyck. Het station wordt vooral veel gebruikt door studenten en medewerkers van de Universiteit Maastricht en het Academisch Ziekenhuis.

Dienstregeling
Volgens woordvoerder Joyce de Vries van
Arriva kan de pendeltrein van Maastricht naar Maastricht-Randwyck niet langer wachten omdat dat gevolgen heeft voor de rest van de dienstregeling. Dat terwijl de pendeldienst juist werd ingesteld omdat dat de dienstregeling in de knoop raakte door treinen die vanuit Roermond en Heerlen doorreden tot Randwyck.

Aanpassingen
​Arriva
onderhandelt met ProRail over aanpassingen van het treinverkeer bij Maastricht. Wanneer die aanpassingen worden doorgevoerd is nog onduidelijk.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Minder treinen naar Maastricht Randwyck
Geen treinen Maastricht-Valkenburg door verstoring
spoorlijn, rails, landelijk, enkel spoor, stock
Negen dagen geen treinverkeer tussen Sittard en Maastricht
Een maand te vroeg, maar Arriva is al gespot in Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen