Overslaan en naar de inhoud gaan

Arrestatieteam valt huis binnen en pakt verwarde man op

Geplaatst opdinsdag 12 mei 2020 - 21:24

Een arrestatieteam van de politie is dinsdagavond een huis in Ottersum binnengevallen en heeft een verwarde man opgepakt.

Volgens een correspondent ging het om een huis in de Sint Janstraat.

Veel overlast
De opgepakte man zou voorafgaand aan zijn arrestatie veel overlast in de buurt hebben veroorzaakt en was in de woning de boel aan het vernielen. De verhuurder en omwonenden seinden daarop de politie in.

Onderhandelaar
De straat werd door agenten afgezet. Daarna probeerde een onderhandelaar van de politie contact met de verwarde man te leggen. Toen dat niet vlotte, ging een arrestatieteam aan de voorzijde van het huis naar binnen en overmeesterde de man.

Uit voorzorg stonden er ambulances klaar. Zover bekend raakte niemand gewond. De actie van de politie trok veel bekijks. Volgens de correspondent stond de hele buurt toe te kijken hoe de opgepakte man werd afgevoerd.

arrestatieteam bij verwarde man Ottersum - 12 mei 2020
Foto: SK-Media

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen