Overslaan en naar de inhoud gaan

Arrestatieteam pakt verdachte van schietpartij op

Geplaatst opwoensdag 11 april 2018 - 17:23

In Elsloo is een arrestatieteam een huis binnengevallen om een verdachte van een schietpartij op te pakken.

De 38-jarige man wordt verdacht van het schieten op een bestelbus aan de Schuttersdreef in Elsloo. Dat gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag.

Vuurwapen
De eigenaar van de bus ontdekte 's ochtends dat er op de bus was geschoten met een vuurwapen. De politie begon daarop een onderzoek en kwam daarbij de verdachte op het spoor.

Lees ook: Bestelbus beschoten op Schuttersdreef Elsloo

Hij is door het arrestatieteam aangehouden en richting de cel gebracht. Over de aanleiding van de beschieting heeft de politie nog niks gemeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen