Overslaan en naar de inhoud gaan

Arrestatieteam pakt verdachte van schietpartij op

Geplaatst opwoensdag 11 april 2018 - 17:23

In Elsloo is een arrestatieteam een huis binnengevallen om een verdachte van een schietpartij op te pakken.

De 38-jarige man wordt verdacht van het schieten op een bestelbus aan de Schuttersdreef in Elsloo. Dat gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag.

Vuurwapen
De eigenaar van de bus ontdekte 's ochtends dat er op de bus was geschoten met een vuurwapen. De politie begon daarop een onderzoek en kwam daarbij de verdachte op het spoor.

Lees ook: Bestelbus beschoten op Schuttersdreef Elsloo

Hij is door het arrestatieteam aangehouden en richting de cel gebracht. Over de aanleiding van de beschieting heeft de politie nog niks gemeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen