Overslaan en naar de inhoud gaan

Arrestatieteam pakt Maastrichtenaren op voor wapenbezit

Geplaatst opzondag 24 februari 2019 - 10:25

Een arrestatieteam van de politie heeft zondagmorgen vroeg in Maastricht drie mannen aangehouden.

De Maastrichtenaren van 21, 43 en 44 jaar oud worden verdacht van illegaal wapenbezit, meldt de politie aan L1.

Invallen
Tenminste één verdachte werd opgepakt in een woning aan Hoogfrankrijk, een andere inval was in de wijk Heer. Daarnaast is er uitgebreid gezocht in een woning aan de Borgharenweg bij de Noorderbrug.

Militairen
De politie is zondag bezig met onderzoek in de woningen van de verdachten. Daarbij worden ook specialisten van de landmacht ingezet. Hun hulp is ingeroepen omdat zij gespecialiseerd zijn in het vinden van mogelijke verborgen ruimtes waar de mannen mogelijk wapens en/of munitie hebben verstopt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen