Overslaan en naar de inhoud gaan

Arrestatieteam doet inval na mogelijke ontvoering Heerlen

Geplaatst opdinsdag 22 december 2015 - 16:33

Een arrestatieteam heeft dinsdag invallen gedaan in Heerlen na een melding over een mogelijke ontvoering. De vermiste persoon werd in een woning in goede gezondheid aangetroffen.

Dinsdagochtend kreeg de politie een melding binnen van een familie dat een lid maandagavond uit zijn woning aan de Marcellusstraat mogelijk onvoerd was. De politie stelde een onderzoek in om de verblijfplaats van de man te achterhalen. Daarbij werd het huis van de man onderzocht.

Inval
Een bekende tipgever meldde dinsdagmiddag aan de familie dat hij mogelijk wist waar de vermiste man zich ophield. Een arrestatieteam werd naar de Ingenieur Lelystraat gestuurd. Daar werd de getipte woning binnengevallen.

Leden van het arrestatieteam troffen de vermiste man aan en een getuige. Zij zijn beiden meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Er zijn nog geen arrestaties verricht. De achtergronden van de zaak zijn nog niet duidelijk.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier.

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Arrestatieteam valt pand binnen in Hoensbroek
Heerlen Ontvoering Baby (9 oktober 2016)
Politie arresteert vijf personen na ontvoering van baby
Politie lost schoten bij achtervolging in Heerlen
Mannen proberen meisje te ontvoeren
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen