Overslaan en naar de inhoud gaan

Arrestatie op dak na steekpartij Venlo

Geplaatst opdinsdag 5 december 2017 - 8:48

Het gestommel op een dak in Venlo kwam dinsdagmorgen vroeg niet van Sinterklaas, maar van een arrestatieteam.

De agenten trippelden en trappelden over de daken aan de Ginkelstraat om een 42-jarige Venlonaar aan te houden na een steekpartij.

Bloed
De man had eerder op de avond ruzie gekregen met een vriend. Op een gegeven moment werd een mes getrokken waarna er, zoals een politiewoordvoerder het omschrijft, "ook wat bloed vloeide." Omdat de man gewapend was, zette de politie een arrestatieteam in om de man die inmiddels het dak op was gevlucht, aan te houden. Na een zoektocht tussen de schoorstenen werd de man aangehouden.

Geen aangifte
Omdat het slachtoffer na het wild geraas geen aangifte wilde doen tegen zijn makker, onderzoekt de politie nog hoe de Venlonaar kan worden aangepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen