Overslaan en naar de inhoud gaan

Arrestatie notoire autokraker maakt einde aan inbraakgolf

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 8:47

In Meerssen is een auto-inbreker opgepakt. Met deze arrestatie zijn volgens de politie tientallen auto-inbraken opgelost.

De politie schrijft op Facebook dat ze de dief al een tijdje in het vizier hadden. Zondag hebben ze hem in de boeien geslagen.

Inbraakgolf
Hij wordt verdacht van tientallen kraken in Bunde en Meerssen. De dorpen werden maandenlang geteisterd door de autodief. Volgens de politie komt er nu een einde aan de inbraakgolf.

Lees ook: Driemaal de dupe: navigatiesysteem opnieuw gestolen

Kleingeld
Vorig jaar september was het zelfs zeventien keer raak in één nacht. Hij had het toen niet gemunt op radio's of navigatiesystemen, maar op kleingeld dat in de auto's lag

Lees ook: Golf aan auto-inbraken: Zeventien keer raak in één nacht

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen