Overslaan en naar de inhoud gaan

Arrestatie na brand appartementencomplex Vaals

Geplaatst opzaterdag 25 januari 2020 - 10:30

De politie heeft iemand gearresteerd na de brand in een appartementencomplex in Vaals.

Dat laat een politiewoordvoerder weten. Bij de brand liepen twee mensen brandwonden op, vijf mensen moesten uit het pand gehaald worden.

Bewoners geëvacueerd
Door de brand kunnen ongeveer twintig bewoners nog niet terug naar hun appartement. Zij zijn ondergebracht bij een hotel.

Geblust
De brandweer moest rond 23:00 uur naar het appartementencomplex aan de Laatbankstraat. Rond 00:00 uur was de brand geblust.

Hoogwerker
Een persoon werd volgens de brandweer met een hoogwerker van een balkon gehaald.

De politie laat weten dat ze op dit moment onderzoek doen bij het appartementencomplex. "Het is op dit moment nog niet duidelijk of het om brandstichting gaat", laat de woordvoerder weten.

Lees ook: Twee gewonden door brand in Vaals

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen