Overslaan en naar de inhoud gaan

Arrestatie na brand appartementencomplex Vaals

Geplaatst opzaterdag 25 januari 2020 - 10:30

De politie heeft iemand gearresteerd na de brand in een appartementencomplex in Vaals.

Dat laat een politiewoordvoerder weten. Bij de brand liepen twee mensen brandwonden op, vijf mensen moesten uit het pand gehaald worden.

Bewoners geëvacueerd
Door de brand kunnen ongeveer twintig bewoners nog niet terug naar hun appartement. Zij zijn ondergebracht bij een hotel.

Geblust
De brandweer moest rond 23:00 uur naar het appartementencomplex aan de Laatbankstraat. Rond 00:00 uur was de brand geblust.

Hoogwerker
Een persoon werd volgens de brandweer met een hoogwerker van een balkon gehaald.

De politie laat weten dat ze op dit moment onderzoek doen bij het appartementencomplex. "Het is op dit moment nog niet duidelijk of het om brandstichting gaat", laat de woordvoerder weten.

Lees ook: Twee gewonden door brand in Vaals

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen