Drie arrestaties na grote brand op boerderij

De politie heeft drie mensen gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een grote brand op een boerderij in Panningen.

Man aangehouden voor doodrijden 82-jarige vrouw

De politie heeft een man (27) aangehouden voor de aanrijding in America die een 82-jarige vrouw het leven kostte. Hij reed ook haar echtgenoot (82) aan.

Politie valt Maastrichts pand binnen: vier arrestaties

De politie heeft vrijdagochtend vier mensen gearresteerd in Maastricht. Een arrestatieteam viel een pand in, waar deze mensen van hun bed werden gelicht.

Limburgs journalistenpaar vanwege onjuiste info opgepakt

De Roermondse ANP-correspondent Henri Haenen en zijn vrouw Kitty zijn vorige week op basis van verkeerde informatie opgepakt in Eindhoven.

Verwarde man zwaait met zwaard op straat

De politie heeft in Vaals een verwarde man opgepakt die op straat met een zwaard stond te zwaaien.

Moeder verdachte boos: 'Ze pakten hem heel grof aan'

De moeder van een 27-jarige inwoner van Gennep is woedend op de politie. Agenten gebruikten volgens haar te veel geweld bij de arrestatie van haar zoon.

Wilde achtervolging in Maastricht eindigt op eerste hulp

Een man met wie de politie nog een appeltje te schillen had is maandagmiddag na een wilde achtervolging in Maastricht opgepakt.

Tiener opgepakt voor mishandeling van jongen (13)

De politie heeft maandagmorgen een 17-jarige jongen opgepakt. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de mishandeling van een jongen van 13.

Politie zet bestelbus met vaten langs de kant, duo opgepakt

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een bestelbus met vaten staande gehouden in Weert. De inzittenden, twee mannen uit Letland, zijn in de boeien geslagen.

Parkstadbende-lid ook vervolgd voor inbraak

Voor Soufiane K. (22) dreigt een dubbele straf. Hij moest sowieso al voorkomen voor zijn rol in de Parkstadbende-zaak, maar wordt nu ook vervolgd voor een inbraak.

Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!