Achtervolging Weert - 4 mei 2020

Ontsnapte plofkraker uit gecrashte auto nog voortvluchtig

De derde verdachte van een poging tot een plofkraak in het Duitse Schwelm is nog altijd voortvluchtig. De vluchtauto crashte op 4 mei na een wilde achtervolging in Weert.

Meelezen geheime berichten
Invallen en aanhouding na meelezen van geheime berichten

De politie heeft dinsdag in Limburg één aanhouding verricht en meerdere huizen en panden doorzocht in een grootschalig onderzoek rondom criminelen die communiceerden via versleuteld berichtenverkeer.

Drugslab Oirsbeek (19 feb 2021)
Nieuwe arrestatie drugslab Oirsbeek: drie anderen vrij

De politie heeft opnieuw iemand gearresteerd voor betrokkenheid bij een drugslab in Oirsbeek. Vrijdag zijn er al drie mannen aangehouden. Dit trio is inmiddels weer op vrije voeten.

brand manege
Twee mannen uit Horn opgepakt voor brandstichtingen

Twee mannen uit Horn, 20 en 30 jaar oud, zijn woensdagmorgen door de politie aangehouden. Ze worden verdacht van brandstichtingen in hun woonplaats en in Haelen.

Arrestatie aanhouding boeien politie
Lid Parkstadbende opnieuw opgepakt

De politie heeft maandagochtend een 24-jarig Heerlenaar die lid was van de Parkstadbende opgepakt.

ANP-425193134
Tientallen verdachten in beeld voor Maastrichtse pietenrel

De politie heeft drie mensen aangehouden voor betrokkenheid bij geëscaleerde Zwarte Piet-demonstraties in Maastricht. Veertien anderen zijn herkend op de beelden en worden ook verhoord.

Gevangenis arrestatie cel stock
Twee arrestaties na vondst 450.000 euro in Valkenburgs pand

Een man uit Kosovo (28) en een Nederlandse vrouw (22) zijn gearresteerd in Valkenburg. Bij een doorzoeking van het pand waarin ze verbleven, vond de politie 450.000 euro.

Gevangene arrestatie crimineel handboeien stock
Politie vindt drugs in woning: verdachte aangehouden

De politie heeft woensdagochtend tijdens een doorzoeking in een woning in Venray verdovende middelen gevonden. Eén persoon is aangehouden.

Politie zoekt bij Vista College Heerlen naar gewapende persoon (30 okt 2020)
Student Vista College Heerlen langer vast

De student die vrijdag werd opgepakt omdat hij bij het Vista College in Heerlen met een wapen zou hebben rondgelopen, blijft langer vastzitten. De rechter-commissaris heeft zijn hechtenis maandag met veertien dagen verlengd.

Steekpartij Maastricht 14 okt 2020
Maastrichtenaar (27) opgepakt na steekpartij in eigen stad

De politie heeft een 27-jarige inwoner uit Maastricht opgepakt vanwege een steekpartij aan de Griend die woensdagavond plaatsvond.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging