Vrouw gearresteerd na vondst honderden hennepplanten

De politie heeft donderdag een 22-jarige vrouw gearresteerd in Blerick. In haar woning werd in twee ruimtes een hennepplantage aangetroffen, met in totaal 395 planten.

Verdachte man worstelt met agent op Maastrichtse markt

Een agent op de fiets heeft een bijzondere dienst achter de rug. Deze biker, zoals de politie hem omschrijft, kreeg dinsdag hulp van burgers bij het arresteren van een verdachte in Maastricht.

Man in arm gestoken na 'relationeel conflict'

In Roermond is zondagavond een man in zijn arm gestoken. De politie spreekt van een 'relationeel conflict'.

Twee mensen gearresteerd na ruzie in supermarkt

In Weert zijn zaterdagmiddag twee mensen gearresteerd na een opstootje in een supermarkt.

Drie arrestaties na grote brand op boerderij

De politie heeft drie mensen gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een grote brand op een boerderij in Panningen.

Man aangehouden voor doodrijden 82-jarige vrouw

De politie heeft een man (27) aangehouden voor de aanrijding in America die een 82-jarige vrouw het leven kostte. Hij reed ook haar echtgenoot (82) aan.

Politie valt Maastrichts pand binnen: vier arrestaties

De politie heeft vrijdagochtend vier mensen gearresteerd in Maastricht. Een arrestatieteam viel een pand in, waar deze mensen van hun bed werden gelicht.

Limburgs journalistenpaar vanwege onjuiste info opgepakt

De Roermondse ANP-correspondent Henri Haenen en zijn vrouw Kitty zijn vorige week op basis van verkeerde informatie opgepakt in Eindhoven.

Verwarde man zwaait met zwaard op straat

De politie heeft in Vaals een verwarde man opgepakt die op straat met een zwaard stond te zwaaien.

Moeder verdachte boos: 'Ze pakten hem heel grof aan'

De moeder van een 27-jarige inwoner van Gennep is woedend op de politie. Agenten gebruikten volgens haar te veel geweld bij de arrestatie van haar zoon.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart