Steekpartij Maastricht 14 okt 2020

Maastrichtenaar (27) opgepakt na steekpartij in eigen stad

De politie heeft een 27-jarige inwoner uit Maastricht opgepakt vanwege een steekpartij aan de Griend die woensdagavond plaatsvond.

hennep hennepplantage wiet wietplantage_HD
Drie arrestaties wegens drugshandel in Blerick

De politie heeft woensdag drie personen in Vastenavondkamp in Blerick opgepakt vanwege handel in verdovende middelen.

drugsdeal echt (13 sep 2020)
Twee aanhoudingen na tip over drugsdealers in Echt

Na een tip over drugsdealers heeft de politie zaterdagmiddag bij natuurgebied Kranenbroek in Echt een man uit die plaats en een vrouw uit Linne aangehouden.

Stadhuis Maastricht
Duo opgepakt in Maastricht vanwege babbeltrucs

Een man en een jongere vrouw zijn in Maastricht opgepakt en vastgezet vanwege oplichting. Door middel van babbeltrucs probeerden ze mensen geld afhandig te maken.

Auto-inbraak inbrekers
Duo opgepakt in Venlo vanwege heling

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee verdachten van heling opgepakt. Ze hadden gestolen materiaal bij zich.

handboeien verdacht aanhouding
Drietal opgepakt na beledigen agent

De politie heeft maandagmiddag een drietal opgepakt in Maastricht. Dat gebeurde niet zonder slag of stoot.

ruzie maastricht
Groep valt huis binnen en mishandelt bewoner

Een aantal mensen is woensdagmiddag een huis in de Maastrichtse wijk Heugem binnengevallen en heeft de bewoner mishandeld.

Zoektocht in water naar verdachte geweldsincident (12 aug 2020)
Verdachte geweldsincident in Maas vluchtte na vechtpartij

Na een vechtpartij aan de Medaillon in Tegelen is een 19-jarige man uit Venlo opgepakt. Een andere man vluchtte de Maas in. Korte tijd later zwom hij naar de kant en wist hij via de bosjes te ontsnappen.

goyim
'Goyim Partij zeer extremistisch in gedachtegoed'

De partij van de donderdag in Heerlen opgepakte Fadi J. is extremer in haar gedachtegoed dan de meeste andere rechts-extremistische bewegingen.

stock arrestatie handboeien aanhouding_HD
Leider Duitse extreemrechtse beweging opgepakt in Heerlen

De politie heeft in Heerlen een leider van een Duitse rechts-extremistische beweging opgepakt. In Berlijn werd een tweede voorman van de partij gearresteerd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten