Overslaan en naar de inhoud gaan

Arrestanten steekpartij weer vrij: politie zoekt vierde man

Geplaatst opdinsdag 1 oktober 2019 - 14:57

De mannen die maandagavond zijn opgepakt in verband met de steekpartij in Heythuysen zijn weer door de politie vrijgelaten.

Geen van de drie mannen wordt nog verdacht van betrokkenheid bij het steekincident, maandagavond op de Walk. Wel is de politie nog op zoek naar een vierde man. Die beschouwt de politie nu als vermoedelijke dader.

In gezelschap
Of de verdachte in gezelschap was van de drie eerder aangehouden personen wil de politie niet bevestigen. "In het kader van het onderzoek doen we daar geen uitspraken over", zegt een woordvoerder.

Lees ook: Man ernstig gewond bij steekpartij: twee arrestaties

Gearresteerd na gesprekken
Aanvankelijk meldde de politie dat er twee mannen waren aangehouden, maar dat blijken er nu dus drie te zijn. De derde persoon werd gearresteerd na gesprekken met de twee andere aangehouden mannen.

De steekpartij vond rond 21:30 uur plaats. Het 20-jarige slachtoffer is aanspreekbaar, maar verblijft nog in het ziekenhuis, meldt de politie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV