Thibaut Van Acker en Arne Naudts juichen na een doelpunt van MVV tegen FC Eindhoven (2 april 2021)

Jarig MVV pakt tegen FC Eindhoven zesde thuiszege op rij

MVV Maastricht heeft in de Geusselt voor de zesde achtereenvolgende keer gewonnen. Vrijdagavond was FC Eindhoven de volgende tegenstander die aan de Maastrichtse zegekar werd geregen: 2-0.

Naudts
Arne Naudts wil speelminuten maken bij MVV

MVV-speler Arne Naudts wil dit seizoen bij MVV graag zoveel mogelijk speelminuten maken. De afgelopen tijd heeft hij bij SK Lommel te weinig competitieduels kunnen spelen.

Kalezic
Kalezic blij met aanwinsten MVV

Trainer Darije Kalezic had graag gezien dat er op het einde van de transferperiode meer spelers waren toegevoegd aan de krappe selectie van MVV.

MVV-fans
Dubbelslag MVV: McEachran en Naudts naar Maastricht

MVV heeft op de laatste dag van de zomerse transferperiode een dubbelslag geslagen. De 20-jarige George McEachran en de 26-jarige Arne Naudts zijn aan de selectie van de Maastrichtenaren toegevoegd.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen