Overslaan en naar de inhoud gaan

Armoedeglossy Quiet 500 weer in de schappen

Geplaatst opmaandag 17 oktober 2016 - 19:03

De tweede editie van de Quiet 500 ligt vanaf maandag in de schappen.

De glossy is een tegenhanger van de Quote 500 en belicht niet de 500 rijkste, maar 500 arme Nederlanders. Het is een idee van de uit Heerlen afkomstige schrijver Anton Dautzenberg. Die wil met het blad de stille armoede onder de aandacht brengen. Ook doet het blad een oproep aan de 500 rijkste Nederlanders om zich via projecten in te zetten voor de armen in de samenleving.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen