Overslaan en naar de inhoud gaan

Armin van Buuren noemt Pinkpop het 'absolute hoogtepunt'

Geplaatst opzaterdag 15 juni 2019 - 16:19

Armin van Buuren is nog steeds onder de indruk van zijn optreden op de jubileumeditie van Pinkpop. De wereldster noemt het zelfs 'het absolute hoogtepunt van dit jaar'.

De deejay blikt met een speciale video op zijn Facebookpagina terug op de show in Landgraaf.

Speciaal shirt
Op de beelden is te zien hoe Armin van Buuren zich backstage klaarmaakt voor zijn show op het festival van Jan Smeets. Vervolgens is te zien hoe hij, gehuld in een Pinkpop-shirt, samen met Marco Borsato en Davina Michelle het Megaland-terrein omverblaast. Ook Van Halen-leadzanger David Lee Roth komt prominent in beeld.

Lees ook: Marco Borsato op Pinkpop met Armin van Buuren

Complex
Armin van Buuren trad zondag na The Cure op. Tijdens het optreden stonden Marco Borsato, Davina Michelle en David Lee Roth naast hem op het podium. De Van Halen-frontman heeft daags voor het optreden op Pinkpop gerepeteerd in club Complex in Maastricht. De flamboyante 64-jarige Amerikaan heeft samen met een team van de deejay geoefend voor de show. Van Buuren zelf was er niet bij. Hij is zondag met een privéjet naar Landgraaf gekomen.

Lees ook: Leadzanger Van Halen komt naar jubileumeditie Pinkpop

David Lee Roth tijdens de repetitie in Maastricht.
Foto: L1

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen