Overslaan en naar de inhoud gaan

Arme Heerlense gezinnen gevolgd voor tv-programma

Geplaatst opmaandag 13 mei 2019 - 13:07

Voor het nieuwe televisieprogramma 'De Andere Kant van Nederland', dat inzoomt op de armste gemeenten van Nederland, zijn ook gezinnen uit Heerlen gevolgd.

In het RTL-programma is te zien welke verhalen er schuilgaan achter de voordeuren in de minst bedeelde wijken van Nederland, waar mensen met soms niet meer dan zestig euro moeten rondkomen.

Macaroni met Smac
'Sommigen eten de hele week macaroni met Smac om genoeg over te houden voor het zondagsuitje', zo laat RTL weten. Naast Heerlen zijn er ook mensen te zien uit de gemeenten Rotterdam, Tilburg, Groningen, Utrecht en Deventer. Het programma wil laten zien dat de kloof tussen arm en rijk in Nederland steeds groter wordt.

Het programma is vanaf 27 mei te zien.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen