Overslaan en naar de inhoud gaan

In arm geschoten 'terrorist' blijkt verkeerde man

Geplaatst opvrijdag 24 mei 2019 - 17:51

De 21-jarige man uit Sittard die in april in zijn arm werd geschoten en werd opgepakt op verdenking van terrorisme, is onterecht beschuldigd.

Dat meldt het Landelijk Parket vrijdag.

Verdachte
De man is enkele dagen na zijn aanhouding weer vrijgelaten, maar bleef aanvankelijk wel nog verdachte. Die status is hij nu ook kwijt, laat het Openbaar Ministerie (OM) weten, dat de zaak tegen hem seponeert.

Verkeerde man
Volgens het OM werd de man tijdens zijn aanhouding aangezien voor de verkeerde persoon. De politie was op zoek naar een 33-jarige Sittardenaar, die later alsnog werd aangehouden.

Arm
Bij zijn aanhouding werd de man in zijn arm geschoten door agenten. Volgens het OM wordt onderzoek ingesteld naar de schietpartij.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen