De Koel VVV-Venlo stock

Positieve sfeer bij VVV in aanloop naar cruciaal tweeluik

Met duels tegen Willem II en ADO Den Haag liegt de competitiehervatting er voor VVV-Venlo niet om. "In een week tijd weet je wat er te doen is", zegt coach Hans de Koning.

RKC Waalwijk VVV-Venlo Georgios Giakoumakis (5 dec 2020)
VVV kan niet op topscorer Giakoumakis rekenen in bekerduel

VVV-coach Hans de Koning ziet woensdag vier spelers terugkeren in zijn wedstrijdselectie voor de bekerwedstrijd tegen Almere City, maar de belangrijkste spil is zo goed als zeker afwezig in de Flevopolder.

arjan swinkels
Verdediger Swinkels gaat voor VVV-Venlo voetballen

Arjan Swinkels keert in het shirt van VVV-Venlo terug in de eredivisie. De 35-jarige verdediger is een contract voor een seizoen overeengekomen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten