Arjan Langen Diaken

Diaken: 'Ontkerkelijking is door coronacrisis versneld'

De ontkerkelijking van de Katholieke kerk is in een stroomversnelling geraakt door de coronacrisis, dat zegt diaken Arjan Langen.

Religie corona mondkapje kerk
Grapperhaus: Venlonaar de brug tussen kabinet en kerk

"Ik dacht eerst dat het een grap was", zegt Arjan Langen. De Venlonaar kreeg totaal onverwacht minister Ferd Grapperhaus dinsdagochtend aan de telefoon. De baas van Justitie en Veiligheid zocht hulp.

Glenn Corneille_HD
Nieuw boek over Venlose pianist Glenn Corneille

Het is zondag 23 augustus precies 15 jaar geleden dat de Venlose pianist Glenn Corneille verongelukte. 35 jaar jong pas. 15 jaar na zijn dood verschijnt er een boek, geschreven door Arjan Langen uit Venlo.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten