Overslaan en naar de inhoud gaan

Arias van FC Emmen naar VVV-Venlo

Geplaatst opwoensdag 20 mei 2020 - 22:56

Jafar Arias voetbalt het komende seizoen voor VVV-Venlo.

De 24-jarige Nederlandse aanvaller, met roots op Curaçao, komt over van FC Emmen, waarmee hij de afgelopen twee seizoenen in de eredivisie uitkwam. Arias tekent bij de Limburgse eredivisionist een contract voor één jaar.

International
Arias debuteerde in het betaalde voetbal in het seizoen 2014-2015 bij FC Groningen. Daarna kwam hij drie jaar uit voor FC Dordrecht. De centrumspits maakte in vijftig eredivisieoptredens bij Emmen vier doelpunten. Voor de nationale voetbalploeg van Curaçao kwam hij inmiddels tot zeven interlands.

Gezellig stadion
"VVV is een mooie club met een authentiek en gezellig stadion, waar supporters fanatiek achter de club staan", ervoer Arias al. "Het feit dat er nu een natuurgrasmat komt te liggen draagt alleen maar bij aan de keuze voor de club. VVV-Venlo gaat voor een herkenbare speelstijl, gecombineerd met passie en strijd om op die manier wederom een seizoen in de eredivisie veilig te stellen."

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen