Overslaan en naar de inhoud gaan

Arias van FC Emmen naar VVV-Venlo

Geplaatst opwoensdag 20 mei 2020 - 22:56

Jafar Arias voetbalt het komende seizoen voor VVV-Venlo.

De 24-jarige Nederlandse aanvaller, met roots op Curaçao, komt over van FC Emmen, waarmee hij de afgelopen twee seizoenen in de eredivisie uitkwam. Arias tekent bij de Limburgse eredivisionist een contract voor één jaar.

International
Arias debuteerde in het betaalde voetbal in het seizoen 2014-2015 bij FC Groningen. Daarna kwam hij drie jaar uit voor FC Dordrecht. De centrumspits maakte in vijftig eredivisieoptredens bij Emmen vier doelpunten. Voor de nationale voetbalploeg van Curaçao kwam hij inmiddels tot zeven interlands.

Gezellig stadion
"VVV is een mooie club met een authentiek en gezellig stadion, waar supporters fanatiek achter de club staan", ervoer Arias al. "Het feit dat er nu een natuurgrasmat komt te liggen draagt alleen maar bij aan de keuze voor de club. VVV-Venlo gaat voor een herkenbare speelstijl, gecombineerd met passie en strijd om op die manier wederom een seizoen in de eredivisie veilig te stellen."

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen