Overslaan en naar de inhoud gaan

Ardennen in? Dan eten, drinken en dekens mee

Geplaatst opvrijdag 15 januari 2016 - 18:35

Automobilisten kunnen voorlopig beter niet de Ardennen ingaan. Door sneeuw en omgevallen bomen komt het verkeer nauwelijks vooruit.

Wie toch voorbij Luik wil gaan, doet er verstandig aan eten, drinken en dekens mee te nemen, adviseren de ANWB en de Verkeersinformatiedienst VID.

Dik pak
Op verschillende snelwegen ligt een dik pak sneeuw. Vooral de problemen op de E25 van Luik naar Bastenaken en de E411 (Namen-Luxemburg) zijn volgens de VID groot.

De Belgische omroep VRT sprak een man die meer dan vier uur had stilgestaan tussen Luik en Luxemburg. Door de sneeuw en de regen stond het verkeer er muurvast.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Eerste sneeuw valt in Ardennen en Eifel
Politie waarschuwt Limburgse wintersporters voor topdrukte
Hier en daar glad op wegen in Noord-Limburg
Gladde wegen door sneeuwval in Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen