Overslaan en naar de inhoud gaan

Ardennen in? Dan eten, drinken en dekens mee

Geplaatst opvrijdag 15 januari 2016 - 18:35

Automobilisten kunnen voorlopig beter niet de Ardennen ingaan. Door sneeuw en omgevallen bomen komt het verkeer nauwelijks vooruit.

Wie toch voorbij Luik wil gaan, doet er verstandig aan eten, drinken en dekens mee te nemen, adviseren de ANWB en de Verkeersinformatiedienst VID.

Dik pak
Op verschillende snelwegen ligt een dik pak sneeuw. Vooral de problemen op de E25 van Luik naar Bastenaken en de E411 (Namen-Luxemburg) zijn volgens de VID groot.

De Belgische omroep VRT sprak een man die meer dan vier uur had stilgestaan tussen Luik en Luxemburg. Door de sneeuw en de regen stond het verkeer er muurvast.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Eerste sneeuw valt in Ardennen en Eifel
Politie waarschuwt Limburgse wintersporters voor topdrukte
Hier en daar glad op wegen in Noord-Limburg
Gladde wegen door sneeuwval in Limburg
Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen