Overslaan en naar de inhoud gaan

Archeologieprijs voor Ittervoorts koppel

Geplaatst opzaterdag 15 juni 2019 - 12:35

Har en Mia Heijmans hebben tijdens de Limburgse Archeologiedag 2019 in het Limburgs Museum in Venlo de Guillon-penning ontvangen.

Het echtpaar uit Ittervoort kreeg deze prijs, genoemd de eerste archeoloog van Limburg Gérard Guillon (1811-1873) uit Roermond, omdat ze zich samen zeer verdienstelijk hebben gemaakt voor de Limburgse archeologie. Dat deden ze onder meer voor de Stichting Streekarcheologie Peel, Maas en Kempen.

De Limburgse Archeologie is de jaarlijkse ontmoetingsdag van amateur- en professionele archeologen en andere geïnteresseerden.

Foto: Leo Verhart van de Archeologie Vereniging Limburg reikt de Guillonpenning uit aan Har en Mia Heijmans

Leo Verhart van de Archeologie Vereniging Limburg reikt de penning uit aan Har en Mia Heijmans
Foto: Tom Doesborg (L1)

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen