Overslaan en naar de inhoud gaan

Arbeidsmigranten mogen toch op recreatiepark Baarlo wonen

Geplaatst opdonderdag 18 december 2014 - 18:47

De huisvesting van tijdelijke arbeidsmigranten bij recreatiepark De Berckt in Baarlo is de komende twee jaar toch toegestaan.

De gemeente Peel en Maas geeft Oostappen Vakantieparken toestemming totdat de verhuizing naar de nabijgelegen racebaan is geregeld.

Van de baan
De gemeente zou Oostappen Vakantieparken na 6 november dwangsommen opleggen als het zich na die datum niet aan bepaalde voorwaarden zou houden. Dat handhavingstraject is van de baan. De gesprekken met omwonenden over de inrichting van de terreinen zijn stopgezet omdat die volgens de gemeente niet hebben geleid tot een oplossing.

Volgens Peel en Maas heeft De Berckt diverse maatregelen genomen om overlast voor omwonenden en recreanten te voorkomen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Uitsterfconstructie voor bungalowpark in Meijel
Opvang vluchtelingen in kasteel De Berckt in Baarlo
Groepsaccommodatie bij kasteel in Baarlo wordt noodopvang
Burgemeester ziek: besluit extra noodopvang uitgesteld
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen