Huisvesting arbeidsmigranten Stramproy (16 sept 2020)_HD

Minder arbeidsmigranten in leegstaand pand Stramproy

In een leegstaand kantoorgebouw in Stramproy worden maximaal 195 arbeidsmigranten gehuisvest. Dat zijn er minder dan in eerste instantie de bedoeling was.

arbeidsmigranten stockfoto (7 sep 2020)
'Langdurige arbeidsmigrant Horst aan de Maas de wijk in'

Hoewel het wettelijk verplicht is, stopt Horst aan de Maas met de inschrijving van arbeidsmigranten die maar voor korte duur in de gemeente wonen.

Vrouw aan het werk in een kas (stock) _HD
'Coronaregels beter handhaven bij arbeidsmigranten'

De Werkgroep Arbeidsmigranten in Horst aan de Maas maakt zich zorgen over de handhaving van de coronamaatregelen bij arbeidsmigranten in die gemeente.

KAFRA-TOWER
Primeur: woontoren voor arbeidsmigranten in Venray

Op korte termijn moet er een woontoren voor arbeidsmigranten worden gebouwd in Venray. De accommodatie biedt ruimte aan 92 personen.

Emmaus Feniks klooster Tegelen
Zorgen bij bewoners over verkoop klooster Tegelen

De bewoners van woongroep Emmaus Feniks in het voormalige trappistenklooster in Tegelen maken zich grote zorgen over de verkoop van het complex.

Marechaussee, grenscontrole, kogelvrij vest stock
Grenscontroles van busjes met arbeidsmigranten

De Duitse en Nederlandse politie controleren donderdag langs de grens busjes met arbeidsmigranten die op weg zijn naar de vleesverwerkende bedrijven in Nederland.

ANP-409142442
Roemer onderzoekt voorkomen corona bij arbeidsmigranten

Waarnemend burgemeester van Heerlen en oud-SP-leider Emile Roemer is door minister Koolmees van Sociale Zaken gevraagd om te kijken wat er nodig is, om te voorkomen dat arbeidsmigranten zwaar getroffen worden door het coronavirus.

stock coronavirus coronamaatregelen
Arbeidsmigranten op de bon vanwege coronamaatregelen

De politie heeft donderdagochtend in Wanssum dertien bekeuringen uitgeschreven tijdens een controle op het naleven van de coronamaatregelen.

Aspergesteker
'Arbeidsmigranten doordringen om afstand te houden'

Aspergestekers en andere arbeidsmigranten uit Oost-Europa krijgen in de gemeente Horst aan de Maas een 'lesje' afstand houden.

istock_000014230793_small
Nieuw kenniscentrum zet arbeidsmigranten in spotlight

Een kenniscentrum met Limburgse roots moet de rol van arbeidsmigranten in Nederland gaan toelichten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten