Overslaan en naar de inhoud gaan

Applaus voor Fernando Ricksen bij Amsterdam City Swim

Geplaatst opzondag 3 september 2017 - 14:50

Fernando Ricksen gaf zondag het startschot voor de Amsterdam City Swim.

Met het evenement wordt geld opgehaald voor de strijd tegen ALS, de slopende spierziekte die in 2013 werd geconstateerd bij de oud-voetballer.

Applaus
Ricksen kreeg applaus van de deelnemers. Ook ging hij veelvuldig op de foto. Zo poseerde de ex-Fortunees onder meer met Beau van Erven Dorens en oud-Olympiër Pieter van den Hoogenband.

Valencia
Speciaal voor het zwemevent was Ricksen overgevlogen vanuit zijn woonplaats Valencia. "Hij wordt echt gezien als een held. Allemaal mensen ging klappen en met hem op de foto. Daar krijgt hij kracht en energie van. Hij kan heel makkelijk thuis zitten en niks doen, maar komt speciaal over om dit te doen", zo vertelde een begeleider van Ricksen aan stadsomroep AT5. Aan de Amsterdam City Swim doen volgens de zender ruim tweeduizend mensen mee.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen