Edit - appen in het dialect door Limburgse jeud (29-06-2021)

Helft Limburgse jongeren appt in het dialect

Ruim 52 procent van de Limburgse jongeren appt in het dialect. Met name met familie en vrienden met wie ze een hechte relatie hebben.

Appen auto achter stuur
Fors meer boetes uitgedeeld voor bellen en appen in verkeer

In Limburg zijn vorig jaar veel meer boetes uitgedeeld aan appende en bellende bestuurders dan in 2018. De meeste telefoongebruikers in het verkeer werden in Maastricht beboet.

Fietsen appen whatsapp bekeuring (21 okt 2019)
Hier loop je append op de fiets het vaakst tegen de lamp

Weertenaren worden relatief gezien het vaakst op de bon geslingerd voor appen op de fiets.

Video: Appende vrouw ramt muur parking Heerlen

Appen achter het stuur is nooit verstandig en soms ronduit gevaarlijk. Een jonge vrouw leerde dinsdagmiddag in Heerlen een pijnlijk lesje.

Geen klopjacht op appende fietsers in Limburg

Fietsers die in Limburg vanaf maandag met een mobieltje in de hand op de pedalen staan, hoeven niet bang te zijn dat ze in een politiefuik terechtkomen voor een grote controle-actie.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten