Overslaan en naar de inhoud gaan

Appartementen volledig uitgebrand, drie gewonden

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 6:21

Drie personen zijn in de nacht van woensdag op donderdag gewond geraakt bij een grote brand in een appartementencomplex in Vaals.

De brandweer werd iets na 01:30 uur gealarmeerd over de brand aan de Weverij.

Verwondingen
Drie personen ademden rook in. Eén van hen is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Tennishal
De bewoners van de bovenste etage in het appartementencomplex mogen hun woning niet meer in en worden opgevangen in de nabijliggende tennishal, meldt een correspondent. De brandweer verricht metingen om te oordelen of overige bewoners, bij wie geen brand heeft gewoed, terug kunnen naar hun woning. Eén appartement onder de verwoeste woningen heeft in ieder geval waterschade opgelopen.

De oorzaak van de brand is niet bekend. De politie onderzoekt dat.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen