Overslaan en naar de inhoud gaan

Appartementen ontruimd vanwege brand Roermond

Geplaatst opdonderdag 13 augustus 2020 - 11:34

In Roermond is een aantal woningen ontruimd geweest vanwege brand in een appartementencomplex aan de Hattem.

Even na 10:30 uur ontstond brand in een van de woningen, waar een vrouw woont met haar kind.

Rook
De bewoonster ademde rook in en is daarvoor ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. In het appartement hangt veel rook, maar de schade valt volgens de brandweer mee.

Terug naar huis
De bewoners moesten tijdens de brand naar buiten en kregen water in verband met de hitte. Toen het vuur geblust was, konden ze terug naar hun woningen.

De brand zou zijn ontstaan toen het kind van de bewoonster met vuur speelde op het balkon. De brandweer doet daar onderzoek naar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen