Overslaan en naar de inhoud gaan

Appartement volledig uitgebrand: veel rookontwikkeling

Geplaatst opvrijdag 29 november 2019 - 9:51

Een appartement in Brunssum is vrijdagmorgen volledig uitgebrand.

De brandweer werd iets na 8:00 uur in eerste instantie gealarmeerd voor een grote brand in een klein appartementencomplex aan de Dorpstraat.

Rookontwikkeling
De bewoner van de woning had de hulpdiensten zelf gebeld, zegt een woordvoerster van de brandweer. Toen de brandweerlieden het vuur gingen blussen, bleek het om een klein brandje te gaan. Het vuur was snel onder controle. Wel was de rookontwikkeling in het appartement op de begane grond groot.

Ambulance
Een aantal bewoners is in de ambulance nagekeken, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis. De brandweer controleerde aangrenzende appartementen op schade, aldus de zegsvrouw. De meeste bewoners konden meteen weer terug naar hun woning. De rest kan aan het eind van de ochtend weer naar huis.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen