stock coronazelftest zelftest coronavirus

Coronazelftesten in veel winkels niet verkrijgbaar

De zelftesten voor het coronavirus zijn in veel winkels en online uitverkocht. Ook in Venlo is het moeilijk om nog aan een zelftest te komen.

Verdachte gewapende overval apotheek Horst neergeschoten (30 aug 2021)
Verdachte overval Horst lichtgewond door politiekogel

De verdachte van een gewapende overval op een apotheek in Horst op wie maandagochtend is geschoten door de politie, is lichtgewond.

Corona kantoor werkplek mondkapjes vergadering
Eén jaar lockdown: Limburger weer vaker naar het werk

Een jaar na de start van de coronacrisis, is het in de Limburgse kantoren en fabrieken nu zo'n 18 procent rustiger dan voordat het virus Nederland in zijn greep kreeg.

30-12 eindejaarsdrukte apotheken
Medicijnen hamsteren vóór 1 januari? Vergeet het maar!

Apotheker Jolanda Heutmekers uit Hulsberg is zeer stellig: "Je bestelt pas nieuwe geneesmiddelen als de oude opraken en niet omdat het nieuwe polisjaar ingaat."

Drive-in apotheek Brunssum (27 mrt 2020)
Video: Drive-in apotheek in Brunssum

Apothekers in Brunssum voorkomen besmetting met het coronavirus door patiënten in een drive-in apotheek hun medicijnen te geven.

Frauderende Limburgse apotheker krijgt beroepsverbod

De Limburgse apotheker Jef P. is door het medisch tuchtcollege uit het BIG-register gehaald vanwege grootschalige fraude met geneesmiddelendeclaraties.

Medicijntekort zorgt voor onbegrip en bedreiging apothekers

De oplopende medicijntekorten zorgen steeds vaker voor discussies en onbegrip aan de balies van Limburgse apotheken. Soms is het zelfs zo erg dat klanten agressief worden.

Overvaller dreigt met wapen in apotheek Hoensbroek

In Hoensbroek is dinsdagochtend een apotheek overvallen. Korte tijd later wist de politie een 28-jarige vrouw uit diezelfde plaats aan te houden.

Beelden vrijgegeven van overval op apotheek Maastricht

In Opsporing Verzocht zijn voor het eerst beelden getoond van de twee mannen die op 19 maart in Maastricht een apotheek overvielen.

Politie toont bewakingsbeelden gewapende overval apotheek

De politie brengt dinsdagavond voor het eerst bewakingsbeelden naar buiten van een gewapende overval op een apotheek in Maastricht.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten