Overslaan en naar de inhoud gaan

ANWB waarschuwt: Hemelvaartfiles in aantocht

Geplaatst opmaandag 7 mei 2018 - 12:28

Met een lang weekend voor de boeg waarschuwt de ANWB voor een drukke avondspits komende woensdag.

Omdat het donderdag Hemelvaart is, hebben veel mensen een aantal dagen vrij. Met name op de A2 richting het zuiden wordt daarom grote drukte verwacht.

Geen doorkomen aan
Volgens de ANWB trekken veel mensen een weekendje richting bijvoorbeeld België, Frankrijk of Duitsland. Dat zorgt onder meer rondom Maastricht in de middaguren al voor extra files, zo is de verwachting.

Ook in het buitenland wordt het woensdagmiddag en -avond druk op de weg. In België is er op de wegen rond Antwerpen en Brussel waarschijnlijk geen doorkomen aan, zo is de verwachting.

Roermond
Op Hemelvaartsdag zelf wordt het ook aanschuiven. Althans, rondom Roermond. Daar wordt dan drukte verwacht op de wegen richting de Designer Outlet. Met name Duitse koopjesjagers zorgen dan voor lange rijen blik.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen