Overslaan en naar de inhoud gaan

ANWB verwacht Pinkpopfile, NS zet extra treinen in

Geplaatst opwoensdag 8 juni 2016 - 10:50

De ANWB verwacht vrijdagochtend grote drukte op de wegen rondom Landgraaf.

Pinkpopgangers zullen vrijdagochtend, de eerste dag van het driedaagse festival, in de file staan op de A2, A76 en op de N-wegen, verwacht de ANWB.

Advies
De ANWB heeft ook een advies voor mensen die in de brandende zon in de file staan: zorg voor water, zet de navigatie uit en volg de tekstborden van het festival.

Treinen
Vanwege de verwachte drukte zet de NS, samen met Veolia, extra treinen in om alle bezoekers naar het festival te brengen. Ook zullen er extra treinen rijden na afloop van Pinkpop. Op station Landgraaf staan pendelbussen klaar die bezoekers naar festivalterrein Megaland brengen.

Dit weekend vindt de 47e editie van Pinkpop plaats.

Lees ook: Paul McCartney belooft Pinkpop onvergetelijke avond.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Treinreis naar huis met hindernissen voor Pinkpopgangers
Op pad met Pinkpop: pendeltreinen ingezet, A2 deels dicht
Treinmalaise tussen Heerlen en Landgraaf achter de rug
Veolia wil deel van extra veiligheidsbudget
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen