Drie jaar cel voor ontvoering van man uit Roermond

Anwar Y. (24) uit Geleen en de 21-jarige Bilal D. uit Sittard hebben allebei drie jaar celstraf gekregen voor het ontvoeren en zwaar mishandelen van een 22-jarige man in Roermond in oktober 2015.

Vier jaar celstraf geëist voor ontvoering

Sittardenaar Bilal D. (21) en Anwar Y. (24) uit Geleen hebben donderdag allebei vier jaar celstraf, waarvan één voorwaardelijk, tegen zich horen eisen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart