Inval politie Beek (20 okt 2021)

Boekhouder gelinkt aan cocaïneklapper in Antwerpse haven

De politie heeft de Schinnense boekhouder Joep H. (37) aangehouden. Hij zou via zijn bedrijf in Beek nauw betrokken zijn bij cocaïnetransporten van duizenden kilo's.

24-9 Mike Teunissen over WK ONLINE
Mike Teunissen: 'Er zijn zondag veel scenario's mogelijk'

Wielrenner Mike Teunissen geeft aan dat er zondag tijdens het wereldkampioenschap wielrennen veel scenario's mogelijk zijn.

Haven Antwerpen transport stock
'Cinco' gezocht voor cocaïnetransport: Opa Cees langer vast

Het voorarrest van drie mannen die betrokken zouden zijn bij een cocaïnetransport van 450 kilo, is maandag verlengd. Het vizier van justitie is nu gericht op een vierde man: Ermir 'Cinco' N. (40).

Haven Hamburg boot container stock
Miljoenentransport cocaïne was slechts 'testritje'

Een mislukt cocaïnetransport van Colombia naar Hamburg, volgens justitie opgezet door Limburgse partijen, was een test. Betrokkenen wilden in maart controleren of de 450 kilo cocaïne probleemloos kon worden vervoerd.

Boot schip container vrachtschip stock
Verwarring rond bananencocaïne: meesterzet of gelukstreffer?

De container met 450 kilo cocaïne die onlangs werd ontdekt in Hamburg was oorspronkelijk bedoeld voor de haven in Antwerpen. Om onduidelijke redenen veranderde de koers en dat speelde justitie in de kaart.

Oor, onderzoek
Kunstmatige intelligentie vereenvoudigt onderzoek binnenoor

Artsen en wetenschappers van onder meer het Maastricht UMC+ en de Universiteit Maastricht hebben een methode ontwikkeld om het binnenoor in kaart te brengen met behulp van kunstmatige intelligentie.

Mega coke-vangst België (5 nov 2020)
Mega-cokevangst: invallen in Landgraaf en Beek

Op twee plaatsen in Limburg is huiszoeking gedaan in verband met een grote cocaïnevangst van 11,5 ton zuivere coke in de haven in Antwerpen. De Belgische politie spreekt van de grootste overzeese inbeslagname wereldwijd.

eaters
Eaters wint gemakkelijk van Antwerpen

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben zich hersteld na de nederlaag tegen Heerenveen. Zondagavond was Antwerp Phantoms het slachtoffer.

Verdachte voor liquidatie Kemal Zengin weer op vrije voeten

De 33-jarige man uit Den Haag die begin februari werd aangehouden voor de liquidatie van Kemal Zengin in Blerick, is vrijgelaten.

Van der Hoorn verrast iedereen in BinckBank Tour

Taco van der Hoorn heeft verrassend de derde etappe van de BinckBank Tour gewonnen. De 24-jarige Rotterdammer was de sterkste van een kopgroep van vijf.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten