Edit - Optochthal Sittard (23-08-2020)

Wel hoop, weinig geloof in carnaval 2021

Het geloof op een volwaardig carnavalsseizoen begint steeds kleiner te worden. Hoensbroek roept alvast geen prins uit, muziekgroep Vleisboeket zet zijn zinnen op een festival in de zomer van 2021 en het Brabantse Geertruidenberg heeft carnaval komend seizoen al helemaal afgeblazen.

Sjors Peeters Venlo corona (24 mrt 2020)
Wethouder Venlo heeft corona, burgemeester ziek thuis

De Venlose wethouder Sjors Peeters (50PLUS) ligt met corona in het VieCuri-ziekenhuis in Venlo. Peeters ligt aan de beademing en wordt in coma gehouden.

stock coronavirus corona
Scholten positief over maatregelen: 'Afvlakking te zien'

Antoin Scholten, voorzitter van de Veiligheidsregio Limburg-Noord, is positief gestemd over de Nederlandse aanpak van het coronavirus tot nu toe.

CDA wil opheldering over falende communicatie bij brand

Het CDA in Venlo wil opheldering over de haperende communicatie tijdens de grote brand dinsdag in Blerick.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten