Terrorisme kost hotels in Maastricht klandizie

Het gaat goed met het toerisme in Maastricht, meldden het stadsbestuur en de VVV. Maar die boodschap is veel te positief, vindt voorzitter Antoine Scheerens van de hotels.

Collega-hoteliers twijfelen aan vluchtelingenplan Wesly

Voorzitter Antoine Scheerens van de Samenwerkende hotels in Maastricht (Sahot) twijfelt over de haalbaarheid van het vluchtelingenplan van ondernemer Benoit Wesly.

'Te veel hotelkamers in Maastricht'

Met de komst van The Student Hotel kent Maastricht veel te veel hotelkamers.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts