Terrorisme kost hotels in Maastricht klandizie

Het gaat goed met het toerisme in Maastricht, meldden het stadsbestuur en de VVV. Maar die boodschap is veel te positief, vindt voorzitter Antoine Scheerens van de hotels.

Collega-hoteliers twijfelen aan vluchtelingenplan Wesly

Voorzitter Antoine Scheerens van de Samenwerkende hotels in Maastricht (Sahot) twijfelt over de haalbaarheid van het vluchtelingenplan van ondernemer Benoit Wesly.

'Te veel hotelkamers in Maastricht'

Met de komst van The Student Hotel kent Maastricht veel te veel hotelkamers.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart