drugsdeal echt (13 sep 2020)

Burgemeester Venlo legt dwangsom op aan straatdealers

Twee Blerickenaren hebben van burgemeester Antoin Scholten van Venlo een last onder dwangsom opgelegd gekregen voor drugshandel op straat. Bij een volgende overtreding moeten de dealers diep in hun buidel tasten.

vuurwerk (1 jan 2021)
Veel animo voor vuurwerkverbod in Limburg

Voorzitter van de Veiligheidsregio Limburg-Noord en burgemeester van Venlo Antoin Scholten is voorstander van een vuurwerkverbod tijdens de jaarwisseling.

Illegaal feest Tegelen (30 dec 2020)
Garage drie maanden op slot na illegaal feest

De garage in Tegelen waar woensdagavond een illegaal feest is gehouden, gaat drie maanden op slot.

Antoin Scholten (24 dec 2020)
Scholten in kerstboodschap: 'Omhelzing is écht belangrijk'

"Het nieuwe jaar zal anders worden." Met die boodschap van hoop sluit burgemeester Antoin Scholten van Venlo zijn toespraak op kerstavond af, tijdens de mis in de Sint-Martinusbasiliek.

Lege steden lockdown boa handhaving
Venlo spant de kroon met de meeste coronaboetes

De gemeente Venlo is met 263 van de 680 uitgedeelde coronaboetes in Noord- en Midden-Limburg de koploper van de regio.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV