Overslaan en naar de inhoud gaan

Antiek en brocante op Sittardse Sint Joepmarkt

Geplaatst opvrijdag 13 maart 2015 - 7:09

De Sittardse Sint Joepmarkt, de traditionele jaarmarkt die komende donderdag weer plaatsvindt in de binnenstad, krijgt een antiek- en brocantemarkt. Die is te vinden op het Tempelplein.

Volgens wethouder Leon Geilen (GOB, Marktzaken) Volgens wethouder Leon Geilen (GOB, Marktzaken) gelden brocante en antiek als publiekstrekkers.

Succesvol
"Dat heeft de antiek- en brocantemarkt in Geleen vorig jaar wel bewezen", zegt Geilen. Het invoeren van een wekelijkse brocantemarkt op het Marktplein in Geleen bleek succesvol. Op de donderdagen dat de brocantemarkt er staat trekt de Geleense binnenstad substantieel meer publiek. "Voor Sint Joep is het dan ook een mooie toevoeging van het marktaanbod", gaat Geilen verder.

Drie kilometer aan kraampjes
Tussen acht uur in de ochtend en zes uur ’s avonds kunnen bezoekers drie kilometer kramen aflopen. In totaal verkopen ruim 70 standwerkers en meer dan 280 'stille kramers' in de stad hun waar.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Geen eigen drank op Markt Sittard bij Kanon van ’t Balkon
Lydia van de Ruit koning van St. Joep
Verkeersopstopping in Sittard door Sint Joepmarkt
Sint Joepmarkt Sittard van start
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen