anticonceptie

'Anticonceptie moet in het basispakket'

Volgens Nina Bellen, mede-oprichtster van het Limburgse feministisch platform 'Aangenaam' moet anticonceptie volledig vergoed worden. "De verantwoordelijkheid ligt bij de vrouw. We moeten af van die vanzelfsprekendheid."

Vogelpoep kak stront schijt
Heerlen pakt duivenoverlast aan met anticonceptievoer

De gemeente Heerlen gaat de duiven in het centrum een anticonceptiemedicijn geven, zodat het aantal kleiner wordt en de overlast kan worden beperkt.

Video: Doen Heerlense studenten het veilig?

De anticonceptiecamper stopte dinsdag bij het Vista College in Heerlen om de leerlingen een lesje veilig vrijen bij te brengen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen