Anthony van Baal stopt als raadslid in Horst aan de Maas

SP-fractievoorzitter Anthony van Baal stopt als raadslid in de gemeente Horst aan de Maas. Volgens Van Baal kan hij zijn raadswerk niet meer combineren met zijn baan als wijkagent en zijn gezin.

SP-raadslid Thijs Coppus stopt in Horst

Thijs Coppus stopt als SP-raadslid in Horst aan de Maas. Volgens Coppus was het raadswerk in Horst niet meer te combineren met zijn baan in de Tweede Kamer in Den Haag.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart